Headliner

Teamet

Prosjektleder
Alexander Nordbø
Lang og bred erfaring innenfor prosjektarbeid knyttet til event. God innsikt hva gjelder gjennomføring og hva som kreves og forventes. Håndterer alt fra prosjektledelse, bemanning, utenlandsreiser, hospitality og alle aspekter knyttet til et arrangement. En kreativ og meget strukturert ressurs og støttespiller.
Blog Author
Prosjektleder
Are Nyhagen
En av de mest rutinerte og strukturerte ressursene i bransjen. Håndterer alle prosesser knyttet til arrangement. I likhet med med Nordbø har han 8 års erfaring fra event og har unik oversikt og kontroll i alle faser av et prosjekt. Han vet hvordan oppgaver skal løses og vet hvordan et produkt skal både heves og presenteres på en best mulig måte.
Blog Author
Daglig leder
Alexander Patrick Furnes
Erfaring som produksjonssjef for Norges mest påkostede og krevende festivalproduksjon gjennom 12 år i Palmesus. Arbeider tett med flere av Norges største merkevarer for å best kunne ta ut potensialet hos hver enkelt og sørge for at konsept og kommunikasjon treffer riktig målgruppe og har en konkret effekt.
Blog Author
Kommersiell Leder
Erik Riis Jacobsen
13 års toppledererfaring fra bransjer direkte eller indirekte relatert til vår egen. En veldig strukturet og imøtekommende ressurs som alltid setter kunden i fokus. Har sittet i posisjon som kunde ovenfor byrå ved utallige anledninger og vet derfor inngående hvordan kundens opplevelse og reise skal og bør oppleves.
Blog Author
Vår visjon

Vi skaper gode opplevelser
- som gir effekt.

I en hverdag hvor alle konkurrerer om din oppmerksomhet, skaper vi en opplevelse som aldri glemmes. Dette kan være en reise med jobben, et jubileum, eller en stor produktlansering. Uavhengig av hva du ønsker å kommunisere, så er det vår jobb å sørge for at det ikke bare skal arrangeres, men oppleves. Vi tror at for å slå gjennom med et budskap må man kjenne det på kroppen. Man skal føle noe - glede, spenning, motivasjon og engasjement. Et budskap slår best gjennom når alle sansene er i sving. Lyd, lys, syn, smak, lukt og følelse.Vi lager eventer som slår gjennom lydmuren, og aktiverer deltakeren. Og ikke minst, lager en minneverdig opplevelse.

"Maken til Kick off har vi aldri før hatt verken i ABCenter, Plussmegleren og Sørmegleren (og undertegnede har opplevd 30!). Alt fra A til Å gikk smertefritt, og Alexander er den rolige og sindige mannen med full kontroll - vi er imponert! I planleggingsfasen har vi hele tiden fått gode råd og innspill. I ettertid ser vi at vi ikke behøvde å gjøre ting selv - Headliner fikset jo alt! Selve Kick off, som var i Buen i Mandal, var tidenes! Lokaler var rigget til fest. Anlegg, lyd og lys var perfekt.  Maten var super, men best av alle; Need Music med saxofonist i særklasse, DJ og fantastisk vokalist! Vi i Sørmegleren takker"
Dag Thomassen
Sørmegleren
På Sørlandssenteret har vi flere arrangementer løpet av et år som krever god planlegging, koordinering samt en utfyllende plan hva gjelder helse, miljø og sikkerhet. Headliner stiller alltid opp på kort varsel om det skulle være noe og sier aldri nei til en utfordring. Alle prosjektene blir levert som avtalt, og vi er svært fornøyde med samarbeidet vi har med Headliner AS
Liv Andersen
Sørlandssenteret